FAQs Complain Problems

माथिल्लो तामाकोशी शेयर फारम यहाँ बाट डाउनलोड गर्नुहोस (क, ख तथा ग बर्ग)

• अपर तामाकोसी क वर्ग आवेदन फारम डाउनलोड गर्नुहोस्   (साविकका गा.वि.स.हरुः लामावगर गा.वि.स. र गौरिशंकर गा.वि.स.)
  • अपर तामाकोसी ख वर्ग आवेदन फारम डाउनलोड गर्नुहोस् (साविकका नगरपालिका तथा गा.वि.स.हरुः ओराङ गा.वि.स., बुलुङ गा.वि.स., खारे गा.वि.स., लादुक गा.वि.स., लामीडाँडा गा.वि.स., सुनखानी गा.वि.स., सुन्द्रावती गा.वि.स., सुस्पाक्षमावती गा.वि.स., नाम्दु गा.वि.स., गैरीमुदी गा.वि.स., भिरकोट गा.वि.स., जफे गा.वि.स., मालु गा.वि.स., शहरे गा.वि.स., भिमेश्वर नगरपालिका वडा नं. १, २, ३, ४ र ७)
  • अपर तामाकोसी ग वर्ग आवेदन फारम डाउनलोड गर्नुहोस्  (साविकका नगरपालिका तथा गा.वि.स.हरुः आलम्पु गा.वि.स., बाबरे गा.वि.स., भेडेपु गा.वि.स., भुषाफेदा गा.वि.स., भिमेश्वर नगरपालिका वडा नं. ५,६,७,८,९,१०,११,१२ र १३, विगु गा.वि.स., बोच गा.वि.स., चंखु गा.वि.स., क्षेत्रपा गा.वि.स., चिलंखा गा.वि.स., च्यामा गा.वि.स., डाँडाखर्क गा.वि.स., ताम्चेत दुधपोखरी गा.वि.स., फस्कु गा.वि.स., झुले गा.वि.स., हाँवा गा.वि.स., घ्याङसुकाठोकर गा.वि.स., झ्याँकु गा.वि.स., जुँगु गा.वि.स., काब्रे गा.वि.स., जिरी नगरपालिका, लापिलाङ गा.वि.स., खोपाचागु गा.वि.स., काटाकुटी गा.वि.स., कालिन्चोक गा.वि.स., मागापौवा गा.वि.स., मार्वु गा.वि.स., शैलुङ्गेश्वर गा.वि.स., लाकुरीडाँडा गा.वि.स., मिर्गे गा.वि.स., पवटी गा.वि.स., श्यामा गा.वि.स., मेलुङ गा.वि.स., सुरी गा.वि.स.)

आर्थिक वर्ष: